NederlandsDeutsch

Avanti Charter

Postadres:
Dorpsweg 66
1697 KC Schellinkhout (NH)
Tel.: +31 613 630 197
E-mail: info@avanticharter.nl
K v K: 57222282

De Allegro

30-05-2017

De Allegro heeft haar eerste tochten weer gevaren!

Als nieuw, spik en span over het IJsselmeer, glimmend in de zon!

[Lees verder...]

Avanti Charter Rond- en platbodem verhuur

Avanti Charter, actief in de verhuur en interieurbouw van platbodems. De, in de chartervaart opgedane ervaring, geeft ons een voorsprong. Eigenaar Michiel Mulder (1987) is afgestudeerd aan het Hout en Meubileringscollege te Amsterdam, specialisatie "scheepsinterieur bouwkunde". Samen met zijn broer Maarten (1989), afgestudeerd aan de Zeevaartschool te Den Helder als schipper/ machinist, zetten zij het bedrijf voort. Avanti Charter kenmerkt zich door specialisatie in het afbouwen van casco's van lemsteraken en het verhuren van deze schepen. Met betrekking tot alle bovengenoemde activiteiten blijft kwaliteit, flexibiliteit en service als hoogste prioriteit in het vaandel staan.

De schepen van Avanti Charter

De Allegro (2009) is door Avanti Charter zelf afgebouwd en ingetimmerd, ook alle techniek is in eigen beheer geïnstalleerd. De Allegro, 14.25 meter, is ontworpen door Blom in Hindeloopen. Het schip is gestoffeerd door Stoffeerderij Rozendal, Drachten. De rondhouten, zwaarden en het roer zijn gemaakt door Blokkenmakerij Ording, Almere. De tuigage is van Schokker, Volendam. Naast de Allegro heeft Avanti Charter ook de schepen Adagio (2001) en Andante (2004) afgebouwd en ingetimmerd, deze hebben inmiddels een nieuwe eigenaar.

Ook worden de Lemsteraak de Zeebeer, Monnickendam, en de Lemsteraak De Swarte Klyster (visserman-aak), Earnewoude, verhuurd.

C-Insite Webdesign