NederlandsDeutsch

Avanti Charter

Postadres:
Dorpsweg 66
1697 KC Schellinkhout (NH)
Tel.: +31 613 630 197
E-mail: info@avanticharter.nl
K v K: 57222282

De Allegro

30-05-2017

De Allegro heeft haar eerste tochten weer gevaren!

Als nieuw, spik en span over het IJsselmeer, glimmend in de zon!

[Lees verder...]

Avanti Charter heeft zich als hoogste prioriteit gesteld: Kwaliteit!!

  

  • Veiligheid

Alle schepen voldoen aan de gestelde keuringseisen. Alle schepen zijn voorzien van marifoon, GPS en reddingsboeien, zwemvesten voor volwassenen voor het maximaal aantal opvarenden. 

  • Zeilervaring 

U huurt zonder schipper, ruime zeilervaring is dus vereist. Bij de overdracht van het schip zal dit zorgvuldig met u worden doorgenomen. Voor het gebruik van de marifoon dient u in het bezit te zijn van een zendmachtiging. 

  • Verzekering 

Alle schepen zijn WA-verzekerd. U bent verzekerd tegen materiële schade aan het door u gehuurde schip of aan derden, door u niet opzettelijk veroorzaakt, tijdens uw huurperiode.  Derhalve zijn de schepen "volledig casco"-verzekerd. Hier hebt u wel een eigen risico van € 750,= per schade. Dit bedrag betaalt u de eerste dag als borgsom en dit ontvangt u aan het einde van de huurperiode terug, mits er geen schade gevaren is. 

  • Reserveren

Na uw reservering, sturen wij u een contract toe. Deze ontvangen wij graag zo snel mogelijk retour. Na betaling van 50% van de in het contract genoemde huurprijs is uw reservering definitief. De tweede helft betaalt u uiterlijk 4 weken voor afvaart. U ontvangt van ons de laatste reisinformatie en het boordboek van het door u gehuurde schip. 

  • Flexibiteit  

Onze doelstelling is het voldoen aan uw wensen. 

Onze Lemsteraken zijn zeer handzame, robuuste en volledig ingerichte en uitgeruste platbodemschepen waarop u een zorgeloze vakantie zult hebben. Onze Lemsteraken eigenen zich voor bijna alle doelgroepen, eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij u een passende offerte doen toekomen. 

C-Insite Webdesign