NederlandsDeutsch

Avanti Charter

Postadres:
Dorpsweg 66
1697 KC Schellinkhout (NH)
Tel.: +31 613 630 197
E-mail: info@avanticharter.nl
K v K: 57222282

Wees er snel bij en boek in 2018!

19-12-2017

De schepen zijn in winterslaap en Michiel is weer druk bezig met al onderhoud. De eerste boekingen zijn alweer binnen dus wil je komend zeilseizoen 2018 ook mee zeilen wees er dan snel ... [Lees verder...]

Avanti Charter heeft zich als hoogste prioriteit gesteld: Kwaliteit!!

  

  • Veiligheid

Alle schepen voldoen aan de gestelde keuringseisen. Alle schepen zijn voorzien van marifoon, GPS en reddingsboeien, zwemvesten voor volwassenen voor het maximaal aantal opvarenden. 

  • Zeilervaring 

U huurt zonder schipper, ruime zeilervaring is dus vereist. Bij de overdracht van het schip zal dit zorgvuldig met u worden doorgenomen. Voor het gebruik van de marifoon dient u in het bezit te zijn van een zendmachtiging. 

  • Verzekering 

Alle schepen zijn WA-verzekerd. U bent verzekerd tegen materiële schade aan het door u gehuurde schip of aan derden, door u niet opzettelijk veroorzaakt, tijdens uw huurperiode.  Derhalve zijn de schepen "volledig casco"-verzekerd. Hier hebt u wel een eigen risico van € 750,= per schade. Dit bedrag betaalt u de eerste dag als borgsom en dit ontvangt u aan het einde van de huurperiode terug, mits er geen schade gevaren is. 

  • Reserveren

Na uw reservering, sturen wij u een contract toe. Deze ontvangen wij graag zo snel mogelijk retour. Na betaling van 50% van de in het contract genoemde huurprijs is uw reservering definitief. De tweede helft betaalt u uiterlijk 4 weken voor afvaart. U ontvangt van ons de laatste reisinformatie en het boordboek van het door u gehuurde schip. 

  • Flexibiteit  

Onze doelstelling is het voldoen aan uw wensen. 

Onze Lemsteraken zijn zeer handzame, robuuste en volledig ingerichte en uitgeruste platbodemschepen waarop u een zorgeloze vakantie zult hebben. Onze Lemsteraken eigenen zich voor bijna alle doelgroepen, eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. Wanneer u uw wensen kenbaar maakt, zullen wij u een passende offerte doen toekomen. 

C-Insite Webdesign