NederlandsDeutsch

Avanti Charter

Postadres:
Dorpsweg 66
1697 KC Schellinkhout (NH)
Tel.: +31 613 630 197
E-mail: info@avanticharter.nl
K v K: 57222282

Wees er snel bij en boek in 2018!

19-12-2017

De schepen zijn in winterslaap en Michiel is weer druk bezig met al onderhoud. De eerste boekingen zijn alweer binnen dus wil je komend zeilseizoen 2018 ook mee zeilen wees er dan snel ... [Lees verder...]

Scheepswijs en Avanti Charter

Avanti Charter biedt u, in samenwerking met ScheepsWijs, diverse cursussen aan. U leert de fijne kneepjes van het zeilen en motormanoeuvreren met platbodemschepen. Wij kunnen het u van harte aanbevelen één van de cursussen te volgen.

Onder andere de volgende aspecten van het zeilen  worden behandeld:
• Verantwoordelijkheid schip en opvarenden
• Manoeuvreren op de motor, gebruik schroef, roer en zwaarden (keren, achteruitvaren, aanleggen, afvaren, ankeren)
• Zeil zetten en strijken
• Navigeren
• Eb en vloed, droogvallen, etc.
De cursussen zijn alles inclusief. U hoeft dus niet extra te betalen voor havengeld, toeristenbelasting 

In de weekeinden ligt de nadruk op het zelfstandig leren varen met een lemsteraak, zodat u met een gerust hart één van de schepen van Avanti Charter kunt huren. Er is veel tijd voor het zelf uitvoeren van manoeuvres op de motor. U krijgt tips voor het zeil zetten en strijken. De ins en outs van het gebruik van de zwaarden worden besproken. En er is aandacht voor uw persoonlijke leerwensen. "Verbazend hoeveel je in een weekeind kunt leren" is een veelgehoorde reactie van de deelnemers. Dus doe er uw voordeel mee!

Tijdens de driedaagse waddencursussen wordt er naast het zeilen en manoeuvreren vooral aandacht besteed aan het varen op getijdenwater, droogvallen, ankeren, een planning maken, kortom het Wad verkennen met een platbodemschip.

Voor de exacte data verwijzen wij u naar de site van Scheepswijs www.scheepswijs.nl. Heeft u zelf een voorkeur voor een weekend of cursus, laat het ons dan weten. Voor meer informatie over een cursus met één van de schepen van Avanti Charter, neem contact op via info@avanticharter.nl. U kunt ons ook persoonlijk bereiken via 06 13630197.

C-Insite Webdesign