Zeilen op het IJsselmeer
Dagtocht met platbodem Allegro

Dagtochten

De Allegro is een prachtig schip om een dag of dagdeel mee te zeilen. Als bedrijfsuitje, met familie, vrienden of tijdens een vrijgezellenfeest. Het maximum aantal opvarenden is 12 personen. Voor een dagtocht met de Allegro is de vertrekhaven Hoorn. In overleg is een andere afvaarthaven ook mogelijk. Indien u beschikt over voldoende zeilervaring, kunt u de Allegro ook voor een dagtocht zonder schipper huren

Bedrijfsuitje: teambuilding en ontspanning!

Bent u opzoek naar een sportieve activiteit met uw collega’s, dan is een dag zeilen met de lemsteraak Allegro zeer geschikt! Het biedt een mooie combinatie van samenwerken en actie, de kracht van de elementen voelen, maar vooral ook ontspannen en genieten. Ervaring met zeilen is niet nodig, iedereen kan meehelpen.

dagprogramma

‘s Ochtends vanaf 9 uur staat de koffie voor u klaar. Als iedereen aan boord is, zal de schipper u welkom heten en een korte uitleg geven over het schip. De trossen worden losgegooid en op het water kan iedereen meehelpen met het hijsen van de zeilen, navigeren en varen van het schip. Ervaring is hierbij niet nodig en er zal ook voldoende tijd en ruimte zijn om samen te ontspannen en praten. Afhankelijk van de wind en in overleg met u, wordt de route bepaald. Er kan bijvoorbeeld koers worden gezet naar één van de historische havenstadjes om daar aan te meren voor de lunch en even de benen te strekken. Bij terugkeer in de haven van Hoorn wacht er een aangename ‘aftersailing’ borrel.

Prijs

De prijs voor een dagtocht is € 850,-. De prijs is inclusief bemanning.

Catering

Tijdens de dagtochten verzorgen wij graag uw catering. De prijs is 25,- euro per persoon en bestaat uit: koffie en thee met Hoornse broeder bij aankomst, uitgebreide lunch met soep, belegde broodjes, salade en fruit en bij terugkeer in de haven een ‘aftersailing’ borrel met drankjes en hapjes. Op aanvraag zijn er ook andere mogelijkheden voor bijvoorbeeld een avondtocht met barbecue.